Nuffnang Ads

Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17)

Hi semua! Mrs Pip sedang buat giveaway segmen untuk para blogger sekalian.
Kalau mau tau cara-cara join giveaway kak Pip kita yang ohsem ni boleh click banner di bawah ni tau?
hehe
OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP

Memandangkan saya x pernah lagi ada pengalaman menyambut Krismas dengan kawan atau saudara-mara,so saya ambil option yang kedua dalam syarat2 menyertai giveaway ni ya Kak Pip..hehe

 Saya nak menang Ohsem Giveaway by Mrs Pip kerana saya tak pernah lagi dapat hadiah krismas dari Kak Pip. (Hehe membodek sangattt) Bukan apa, sebabnya Kak Pip dah sediakan kita hadiah yang best2 selain hadiah Kak Pip sendiri, ada jugak dari simplyohsem.com tau...x percaya? boleh jenguk sendiri Blog Mrs Pip..untuk yang join tu memang berpeluang untuk menang hadiah Xmas....

Daripada tengok ja, baik join ramai2..kan? Jadi, All the best!

3 comments:

  1. Hi! Selamat berkenalan!! Salam dari Melaka. Done follow :)
    AMERZING: https://ameridzuan.blogspot.my/

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads