Menyesal seribu kali...huhu

Ni la akibatnya bila ada laptop tapi x mau back up file dalam external hardisk...kejadian ni berlaku tahun lalu bila laptop aku buat hal reformat dengan sendirinya dan hilang segala gambar2 lama nostalgia, hilang gambar ke danum valley, hilaaaaanggggg...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Sedih pun x mampu dah...huuhu sebab dah bye2...syukur2 la yang ada aku update awal2 dalam blog, dan upload di fb sesetengah gambar tuu...sebab line internet kuat masa tu........kalau di danum valley, haaaa kirim salam la...2G saja mampu ada...tu pun line dia macam chipsmore....jadi x la dapat on data dan x la dapat back up file dalam hp juga....huhuhuhu...sedih juga la x dapat share banyak picture masa di danum tu..penat2 aku ambil gambar sunrise yang kitorang turun masa subuh2 tu untuk tengok sunrise dari tower dia....perghhh...subahannallah...dia punya cantik tu pemandangan...wow... lepastu, bajet ke sana x la mahal...RM300 saja..maklumlah dapat price student....best la...huhu tapi gambar dah hilanggggg....T_T

1 comment:

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!