Jumpsuits For Playful Joy

Hi everyone!

Jump for joy in jumpsuits! Okay so jumpsuits or also known as playsuits can be worn for flirty and playful days. If you’re still interested in knowing what the difference is, playsuits are mostly shorties whereas jumpsuits are longer bottom wise. Kind of like short pants and long pants. With the availability of both jumpsuits and playsuit online nowadays, it’s hard not to buy one for yourself. But you might not know how to style it. So let’s have a look at a few inspiration photos to get your started.

Giveaway by FatinDiana

Join2 lagi! Jom! Klik banner di bawah ok?

tarikh tamat GA: 10 Mac 2017, 10pm

Giveaway Topup Percuma by Cik Candy

Malam-malam ni aktif pula join2 giveaway ni..hehe

jom join GA by Cik Candy ni...percuma tau! meh2, klik link di bawah ni...

GA tamat pada 11 March 2017 (sehari selepas birthday papa saya..hehe perlu ka bagitau..haha)

okey, jom join!

MUMMYAYU'S GIVEAWAY

Hai! Hari ni join Giveway dulu by Mummy Ayu ni...

kalau yang nak join, kilik gmbr kat bawah ya? kalau saya bertuah, saya nak yang warna ungu tu sebab fav kaler...weee..jom join ramai! Tamat 8 Mac 2017 ni.

Menyesal seribu kali...huhu

Ni la akibatnya bila ada laptop tapi x mau back up file dalam external hardisk...kejadian ni berlaku tahun lalu bila laptop aku buat hal reformat dengan sendirinya dan hilang segala gambar2 lama nostalgia, hilang gambar ke danum valley, hilaaaaanggggg...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Sedih pun x mampu dah...huuhu sebab dah bye2...syukur2 la yang ada aku update awal2 dalam blog, dan upload di fb sesetengah gambar tuu...sebab line internet kuat masa tu........kalau di danum valley, haaaa kirim salam la...2G saja mampu ada...tu pun line dia macam chipsmore....jadi x la dapat on data dan x la dapat back up file dalam hp juga....huhuhuhu...sedih juga la x dapat share banyak picture masa di danum tu..penat2 aku ambil gambar sunrise yang kitorang turun masa subuh2 tu untuk tengok sunrise dari tower dia....perghhh...subahannallah...dia punya cantik tu pemandangan...wow... lepastu, bajet ke sana x la mahal...RM300 saja..maklumlah dapat price student....best la...huhu tapi gambar dah hilanggggg....T_T

Sem akhir!!

Assalamualaikum...hari ni excited campur kerisauan..haha sebab sabtu ni dah kena masuk rumah sewa dan isnin dah start kelas balik..nampaknya tiada masa la mau angan2 cuti lagi..haha research aku pun belum ada penyambungan lagi...susahnya mau mula kalau dah duduk cuti ni...syukurlah cuti cuma sebulan..karang kalau 2 bulan, hah, berhabuk la research ko yg x siap2 tu....ni x boleh tangguh ni....6 Mac 2017 ni bersamaan hari isnin, UiTM dah buka semester..walaupun agak lewat beberapa minggu banding UMS yang dekat di Sabah ni...tapi macam tu la....Insyaa Allah aku bakal menamatkan study pada hujung Julai 2017...lepastu plan, mau cari kerja bawah2 dulu...ambil pengalaman sementara tunggu peluang yang lebih cerah...rasanya kurang 5 bulan study ni x lama...lepas tu baru la tarik nafas selega-leganya...ok la, sampai sini saja dulu..lepas ni mungkin akan busy sikit urusan itu ini...dengan keterujaan mau pegi korea lagi spring ni..hahaha anyeong!! (adeh, korea2 pula...hehe)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!