Apakah ini mimpi?

Dua hari yang lalu aku bermimpi dipinang orang. Dalam masa yang sama,aku dah ada calon untuk dijadikan suami. Entah kenapa dalam mimpi tu aku terima lelaki yang mahu pinang aku tu. Jadi aku lepaskan calon suami aku dalam keadaan berat hati dan aku menangis dalam mimpi. Kesudahannya aku sendiri x tau sebab aku terbangun dari tidur kerana bunyi alarm hp. Mimpi tu menyuruh bangun solat subuh agaknya. Oleh itu, aku pun jadi awal pergi kerja. Sebenarnya mimpi aku tu permulaannya best sebab lelaki tu romantik. X la hensem mana tapi sweet sangat2. Aku cepat cair dengan lelaki yang ego tapi gentleman. Ego tapi x jahat dengan perempuan. Ego tapi sweet. Hahah macam mana pula tu kan. Pelik2 taste aku ni. Harap2 mimpi tu x la membawa apa2 maksud lain. Hanya sekadar mengejutkan aku dari tidur. Hehehe sekian.

LITTLE CRUSH

Most of the time, I forgot about someone from my past time. But then,when I browse the social media, I just saw the face that exactly like my past person.. Strange but the truth..
(Just a thought)

posted from Bloggeroid

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!